Politika zasebnosti

Ta Politika varstva zasebnosti in uporabe piškotkov na spletnem mestu velja za vsakogar, ki se šteje za uporabnika ter za celotno spletno mesto, vključno z njegovimi podstranmi.

Uporabnik je vsaka pravna ali fizična oseba, ki uporablja oziroma obišče spletno mesto www.adrenalincek.org/si (v nadaljevanju: uporabnik).
Kupec je vsaka pravna ali fizična oseba, ki v skladu s Splošnimi pogoji poslovanja www.adrenalincek.org/si sklene eno izmed pogodb (v nadaljevanju: kupec).

Z uporabo spletnega mesta, uporabnik potrjuje, da se strinja s to Politiko varstva zasebnosti in piškotkov na spletnem mestu. Uporabnik se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta strinja s spremembami.

 

1. Varstvo osebnih podatkov

V Adrenalinček d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost in bomo vaše osebne podatke uporabili izključno za navedene namene. Vaše osebne podatke bomo skrbno varovali v skladu z zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov (Uredba EU 2016/679 (GDPR)) in Zakon o varovanju osebnih podatkov – ZVOP-1), Politiko varstva zasebnosti in piškotkov na spletnem mestu in internim aktom našega zavoda.

2. Upravljavec osebnih podatkov

Upravljavec osebnih podatkov, ki se obdelujejo skladno s Politiko varstva zasebnosti in internim aktom, je Adrenalinček d.o.o., Spominska 4, 3000 Celje.

3. Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov v Adrenalinček d.o.o. je Matic Leskošek, dosegljiv na e-naslovu [email protected].

4. Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam ali v tretje države

Adrenalinček d.o.o. zbranih osebnih podatkov ne posreduje tretjim osebam ali v tretje države.

Edina izjema je, ko se za pošiljanje e-novičnikov uporablja spletna platforma Freetobook, kjer so shranjeni osebni podatki za pošiljanje takih novic (ime, priimek, elektronska pošta). Spletna platforma Freetobook v svojih Splošnih pogojih uporabe in Politiki zasebnosti zagotavlja spoštovanje pravil iz Splošne uredbe GDPR (Uredba EU 2016/679) in potrjuje, da je pridobila certifikat skladnosti z zasebnostnim ščitom EU-ZDA (EU-U.S. Privacy Shield Framework).

5. Vrste osebnih podatkov in nameni njihove obdelave

Adrenalinček d.o.o. obdeluje osebne podatke posameznikov bodisi na podlagi privolitve, bodisi na podlagi sklenjene pogodbe.

5.1 Obdelava na podlagi privolitve

Podjetje Adrenalinček d.o.o. zbira in obdeluje osebne podatke posameznikov za namene pošiljanja e-novic, z informacijami o aktualnih ponudbah, ugodnostih in ostalih novostih povezanih s turistično ter gostinsko dejavnostjo resorta. Navedena obvestila se pošiljajo izključno preko elektronske pošte.

Za ta namen podjetje Adrenalinček d.o.o. od posameznika zbira in obdeluje naslednje osebne podatke: ime, priimek, elektronski naslov.

5.2. Obdelava na podlagi pogodbe

Adrenalinček d.o.o. zbira in obdeluje osebne podatke posameznikov na podlagi sklenjene pogodbe za rezervacijo nočitev, kakor to opredeljujejo Splošni pogoji.

Osebni podatki, zbrani na tej podlagi, so potrebni za izvršitev pogodbene obveznosti o izvršitvi naročene storitve v okviru ponudbe resorta oziroma za poprodajne aktivnosti, kot je preverjanje zadovoljstva o opravljenem nakupu. 

Za ta namen Adrenalinček d.o.o. od posameznika zbira in obdeluje naslednje osebne podatke: ime, priimek, elektronski naslov, ulica, poštna številka, mesto, država.

Adrenalinček d.o.o. ne zbira številk in drugih podatkov, ki se nanašajo na kreditne kartice in jih kupec posreduje preko spletnega mesta. Te podatke zbirajo izključno ponudniki plačevanja s kreditnimi karticami.

6. Varstvo osebnih podatkov

Adrenalinček d.o.o. za zagotavljanje varovanja osebnih podatkov izvaja vse potrebne pravne, organizacijske in ustrezne logistično-tehnične postopke in ukrepe, bodisi sam na podlagi internih aktov, bodisi preko svojih pogodbenih partnerjev.

7. Rok hrambe osebnih podatkov

Osebni podatki posameznika, ki so pridobljeni na podlagi privolitve, se lahko obdelujejo in hranijo, do izpolnitve namena oziroma do preklica dane privolitve posameznika.

8. Pravice posameznika

Skladno z veljavno zakonodajo, ki ureja področje varstva osebnih podatkov, ima posameznik pravico dano privolitev kadarkoli preklicati, zahtevati dostop do podatkov, popravek podatkov, omejitev obdelave, izbris osebnih podatkov, prenosljivost podatkov ali pravico do ugovora, in sicer tako, da nas o tem obvesti pisno po pošti na naslov Adrenalinček d.o.o., Spominska 4, 3000 Celje ali preko elektronske pošte [email protected] Na navedeni naslov lahko posameznik poda tudi pritožbo v zvezi z obdelavo njegovih osebnih podatkov.

Posameznik pa lahko pritožbo glede obdelave njegovih osebnih podatkov poda tudi neposredno pristojnemu nadzornemu organu, tj. Informacijskemu pooblaščencu Republike Slovenije.

9. Ravnanje v primeru kršitev

V primeru kršitev varstva osebnih podatkov bo podjetje Adrenalinček d.o.o. nemudoma izvedlo vse notranje in zunanje ukrepe (tehnične, organizacijske) za zaščito pravic in interesov posameznika, vsakega od prizadetih bo o tem obvestil, prav tako bo s tem seznanil pristojni nadzorni organ v Republiki Sloveniji.

zadnje

objave

Novice

Otvoritev 2021

21.5.2021 Adrenalinček Eko Plac – najboljši eko/avanturistični resort v Sloveniji ponovno odpira svoja vrata 21.5.2021! Vabljeni na super adrenalinski vikend na Sočo! Rezervirajte svojo najljubšo …

Preberi več →